Serviciile noastre

Implantologie

Implantul dentar

propriu-zis este confecţionat din titan sau zirconiu. Acesta se inserează în una din cele două arcade dentare (maxilar sau mandibulă).

Bontul protetic

se înşurubează în implant, iar pe acesta se fixează coroana dentară.

Coroana dentară

cu structură metalo-ceramică sau zirconiu, poate fi fixă sau mobilă.

Etapele inserării unui implant

Etapa 1

Programarea în agenda de lucru a clinicii noastre.

Etapa 2

Efectuarea unui radio-diagnostic dentoalveolar (CT sau radiografie panoramică) pentru stabilirea planului de tratament. Pregătirea, dacă este necesară, a suportului osos prin intervenţii chirurgicale (augmentarea osoasă, sinus lift etc.) pentru inserarea implanturilor. Aplicarea implanturilor dentare. În funcţie de numărul implanturilor dentare aplicate, această fază durează 2–3 zile.

Etapa 3

Faza protetică se realizează după osteointegrarea implanturilor (3 luni pentru os sanatos, 6 luni în caz de intervenţii chirurgicale). După verificarea radiologică a vindecării implanturilor, acestea se descoperă chirurgical. Urmează amprentarea şi realizarea propriu-zisă a dinţilor (coroane şi punţi dentare). Aceasta fază durează între 3-4 zile şi 2 săptămâni necesare pentru vindecarea gingiei şi executarea lucrării protetice.

Garanție

Producătorul oferă o garanţie pe viaţă pentru implanturi. Durata de utilizare se întinde pe perioade lungi, fiind influenţată de starea de sănătate a cavităţii bucale, de igiena cavităţii bucale şi de obiceiurile vicioase.

Before & After