shadow

Despre noi

Policlinica Algocalm este permanent preocupată de calitatea serviciilor medicale, pe care le oferă la cele mai înalte standarde încă de la înființare, din anul 1996. Cabinetele sunt dotate și amenajate cu aparatură de ultimă oră, iar eficiența echipei formate este maximă.
Algocalm se adresează persoanelor care conştientizează necesitatea colaborării pacient-medic pentru obţinerea unui rezultat eficient în urma serviciului medical. Unitatea noastră medicală a fost gândită pornind de la dorinţa ca fiecare pacient să găsească aici serviciile de care are nevoie, indiferent de specialitatea medicală căreia i se adresează. Echipa medicală este formată din valori certe ale lumii medicale mureşene.

Pe lângă serviciile stomatologice, Algocalm oferă următoarele servicii medicale: ginecologie, urologie, chirurgie, medicina muncii, ecografie, cardiologie ş.a. Veţi găsi în paginile acestui site tot ce vă interesează despre serviciile noastre, iar în momentul în care informaţia furnizată nu va fi suficientă, echipa noastră vă stă la dispoziţie pentru a vă răspunde la întrebări.

Ca urmare a experienţei acumulate și având la bază calitatea serviciilor extrem de variate, putem spune că suntem un viitor partener de încredere pentru dumneavoastră!

Prioritatea noastră: siguranţa dumneavoastră!

Sterilizare

Siguranța voastră, prioritatea noastră!

Pentru a garanta siguranţa maximă a pacienţilor, am achiziţionat cele mai performante echipamente de dezinfecţie şi sterilizare.

Astfel, prima dată are loc o decontaminare primară: instrumentele sunt introduse într-o substanţă cu un înalt potenţial dezinfectant.

În cea de-a doua fază, instrumentarul este spălat şi curăţat manual, iar apoi este introdus într-o baie cu ultrasunete, împreună cu o substanţă dezinfectantă. Astfel, în această baie, chiar şi cele mai mici resturi organice sunt îndepărtate.

Fiecare instrument este introdus în pungi, care apoi se sigilează. Pungile cu instrumente se introduc într-un autoclav de clasa B, care asigură o sterilizare absolută. Periodic, autoclavul este expus unui test care verifică parametrii în care lucrează aparatul pentru a şti permanent că oferim o sterilizare absolută pacienţilor noştri.

Sterilizarea ocupă un loc bine definit în cadrul clinicii noastre şi este la dispoziţia pacienţilor noştri pentru vizitare.